SIG HEJ
TIL DIN FOTOGRAF!
Giffelentusiast. Bogorm. 
Ramenromantiker.
Og din nye ven!
Mads Dobel
Da jeg var 19 år fik jeg en drink i byen af en, jeg tror var Shaka Loveless. Han var meget karma-agtig og sagde, at han en skønne dag vil få drinken tilbage af mig på en eller anden måde.

Derfor bijobber jeg som fotograf. For at få råd til at købe en neongul Vespa til ham, der måske var Shaka og sørge for, at du vil kunne huske, hvis du har fået en drink af Shaka Loveless. Eller hvem det nu var.

Udover at tage billeder og komme med sløje anekdoter elsker jeg sprog og litteratur – faktisk så meget, at jeg har studeret det en del år på universitetet og arbejder med det til dagligt. Hvis du kan lide bøger og musik, så kan jeg stensikkert også lide dig!
Q&A
Ynglingssnack?
Min største last er min kærlighed til Pågen Gifflar. Mit forbrug er begyndt at blive lidt problematisk med en rekord på 4 kværnede poser på én dag. 
Tager du Gifflar med til et shoot, er du min ven for evigt.

Hund eller kat?
Fugle!
Er vokset op med både katte og hund, men må sige, at Kakaduer er det sejeste kæledyr, der findes. De har hanekam, kan snakke og flyve. Prøv lige at lære din hund at flyve. Den går ikke, Granberg!

Tre ting på en øde ø?
En skål ramen, en bog af Murakami og en lille højtaler, der spiller soundtracket fra Det Levende Slot. 

Hvad er din uddannelse?
Hvis du har læst så langt, er jeg imponeret! Jeg har en bachelorgrad i Dansk fra Københavns Universitet med en bacheloropgave skrevet om (hold nu fast) Døden som et eksistentialistisk fænomen i den norske forfatter Tomas Espedals roman ‘Elsken’. 

Jeg er lige pt. i gang med at færdiggøre min kandidatgrad samme sted specialiseret i kommunikation. 


Back to Top